Beleggers and trading boeken

Image

Leer nu zelf geld verdienen op de beurs

Download gratis onze gids "Geld verdienen op de beurs" en leer de stappen die moet nemen voordat je zelf gaat beleggen en handelen op de beurs.

Gratis download

Meer informatie

Beste investerings basics


Image
Meer informatie

Traders handleiding


Image
Meer informatie

Gevorderde traders


Image
Meer informatie

Trade your way to financial freedom (Van Tharpe)

Een absolute must-read voor elke investeerder of handelaar. In dit boek gaat Van Tharpe uitgebreid in op aspecten van psychologie en geldbeheer.

"Trade Your Way to Financial Freedom" is gevuld met het soort informatie dat vrijwel alle handelaren en investeerders zal helpen hun inkomen aanzienlijk te verhogen.


Bestellen
Image

Come into my trading room (Alexander Elder)

In de handelsbijbel voor het nieuwe millennium In "Come Into My Trading Room" keert de bekende handelaar en auteur Dr. Alexander Elder terug om verder te gaan dan de drie M's (Mind, Method en Money) van zijn bestverkopende Trading for a Living.

Dr. Elder, die de focus verlegt van technische analyse naar het algehele beheer van het geld, de tijd en de strategie van een handelaar, neemt lezers mee van de grondbeginselen naar de geheimen van het zijn van een succesvolle handelaar - en identificeert nieuwe, weinig bekende indicatoren die tot enorme winsten kunnen leiden.


Bestellen
Image